Døgnrapporten i Rødby: onsdag den 18. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Rødby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

RØDBY: Fandt hash

Politiet var i anden anledning hos en 20-årig mand i Rødby, og her fandt politibetjentene tirsdag eftermidag en klump hash på 2,56 gram. Hashen blev konfiskeret, og den 20-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

RØDBYHAVN: Rod med sikkerhedsselerne

To gange tirsdag måtte politiets udlændingekontrol i Rødbyhavn konstatere, at det tilsyneladende var vanskeligt, det med sikkerhedsseler. Klokken 16.05 rullede en udenlandsk VW Transporter med syv personer i land fra færgen. Imidlertid var der kun sikkerhedsseler til de seks, så en 22-årig udenlandsk mand blev sigtet for overtrædelse af færdselslovens bestemmelser og fik en bøde på 1.000 kroner.

Natten til onsdag kom en udenlandsk stationcar frem til indrejsekontrollen. Det var tydeligt, at hverken passageren på forsædet eller de to børn, der sad på bagsædet, brugte sikkerhedsselerne. Føreren af bilen, en 48-årig kvinde med bopæl i Sverige, fik en bøde på 4.500 kroner, mens passageren, der var en 53-årig mand, fik en bøde på 1.500 kroner.

 

SLAGELSE: Toiletpapirtyv på spil

Tirsdag tilbageholdt personalet i Vestsjællandscenteret i Slagelse en 65-årig mand fra byen, efter at han var blevet taget på fersk gerning med flere ruller toiletpapir, han havde taget fra de offentlige toiletter. Igennem den seneste tid er der stjålet i omegnen af 100 ruller toiletpapir fra toiletterne, og den 65-årige kan nu vente en sigtelse for tyveriet.

 

STORE-MERLØSE: 35-årig anholdt efter trusler

En 35-årig mand blev tirsdag klokken 19.52 anholdt og sigtet for trusler. Det skete, efter at politiet var blevet tilkaldt til en adresse i Store-Merløse, hvor et par havde haft et større opgør, og anmeldelsen lød på, at han havde truet resten af familien. Flere politipatruljer blev sendt til adressen, og her blev den 35-årige anholdt helt udramatisk. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han bliver afhørt om situationen.

 

NYKØBING: Gik rundt med pistol i byen

Politiet fik tirsdag klokken 18.58 en anmeldelse om, at der gik en mand i Nykøbing, som havde en pistol på sig. Han blev hurtigt fundet i Rosendahlsgade, og han havde smidt pistolen fra sig under en busk. Det viste sig at være en splatterpistol, og han havde også smidt en ulovlig kniv fra sig. Det var en 46-årig mand fra lokalområdet, og han blev anholdt klokken 19.08 og sigtet for overtrædelse af knivloven og ordensbekendtgørelsen. Da han var meget udadreagerende, blev han taget med til politistationen i Næstved, hvor han tilbragte natten, inden han blev løsladt igen klokken 5.00.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har ikke modtaget anmeldelser om indbrud i privat beboelse i går

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Bandholm Havnegade 8.32-9.32 ATK 16 0 50 0 0
Holeby Vestervej 10.42-12.42 ATK 62 1 50 59 0
Slagelse Sdr. Ringgade 6.8-10.00 ATK 983 3 60 75 0
Slagelse Slagelse Landevej 10.18-13.22 ATK 1176 17 80 99 0

 

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

SKOLESTART

Tirsdag morgen holdt politiet øje med trafikken i forbindelse med skolestart disse steder:

 

By Sted Resultat
Guldborgssund Møllebakkeskolen 3 påtaler
Guldborgsund Horreby Skole 3 sager
Nakskov Steno Skolen O sager
Nykøbing Sofieskolen 1 sag
Næstved Ll. Næstved Skole 1 sag
Næstved Ll. Næstved skole Fuglebjerg 0 sager
Slagelse Boeslunde Skole 1 sag
Slagelse Forslev Friskole O sager
Sorø Sorø Privatskole 3 sager

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

Politiet har ikke standset påvirkede bilister i går

 

 

MUSIK TIL ULEMPE

Politiet har modtaget følgende anmeldelser om musik til ulempe:

 

Antal Påbud Bøder Beslaglæggelse
2 0 0 0

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi