Erfaren souschef med stærke lederevner søges til storproduktion på Femern Bælt-projektet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en erfaren souschef med stærke lederevner til at blive en del af vores team på Femern Bælt-projektet. Du vil arbejde med storproduktion, hvor vi dagligt laver mad til op mod 1700 personer.

Souschefen refererer til Catering Manager (C.M.) og vil i tæt samarbejde have ansvar for at lede og administrere alt køkkenpersonale, herunder teams for både kold og varm madlavning samt serviceteamet.

Ansvarsområder og opgaver sammen med øvrige souschefer

  • Ledelse af køkkenpersonale, herunder planlægning af opgaver og arbejdsstillinger
  • Sikre overholdelse af ARAMARKS standarder og fødevaresikkerhed efter gældende lovgivning
  • Være aktiv i den daglige produktion og planlægning i det varme køkken sammen med faglært og ufaglærte medarbejdere, samt caterelever
  • Ansvar for egenkontrol og rengøringsstandarder
  • Opfølgning på svind, kassationer og vareforbrug i samarbejde med C.M.
  • Deltage aktivt i uddannelse og udvikling af personale
  • Medvirke til at sikre et godt arbejdsmiljø og en positiv omgangstone
  • Varetage lagerstyring og sikre FIFO-principper overholdes
  • Sørge for korrekt brug af personligt beskyttelsesudstyr (PPE)
  • Modtage sygemeldinger og justere dagens plan i samarbejde med teamleder
  • Sikre bestilling af varer og opdatering af E-smiley dagligt
  • Ansvarlig for Toolbox Talks, som skal dokumenteres mindst 3 gange ugentligt

Arbejdstider: Er varierende med 10 timer pr vagt, primært fra kl. 10-20.00 og hver anden weekend

Kvalifikationer:

  • Det er et krav at du er uddannet kok/gastronom og skal kunne fremvise dansk svendebrev
  • Solid erfaring som souschef/køkkenchef i storproduktion - gerne erfaring med at bespise flere hundrede eller tusinde personer dagligt
  • Erfaring med personaleledelse
  • Kendskab til fødevaresikkerhed og egenkontrol
  • God til at samarbejde, organisere og motivere personale
  • Evne til at håndtere travle situationer med overblik og professionalisme
  • Erfaring med lagerstyring og produktionsoptimering er en fordel
  • Du taler engelsk, gerne andre sprog

Vi tilbyder:

  • En spændende og udfordrende rolle i en dynamisk virksomhed
  • Mulighed for at udvikle dine lederevner og blive en central del af køkkenets ledelsesteam
  • En hverdag fyldt med variation og stort ansvar
  • Gode kollegaer og et stærkt fagligt fællesskab
  • God løn og pension, samt sundhedsforsikring

Er du klar til at tage næste skridt i din karriere som souschef med ledelsesansvar på et af Danmarks største projekter? Så send din ansøgning hurtigst muligt!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aramark, Strandholmsøvej, 4970 Rødby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6116452

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet