BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vi søger en erfaren souschef med stærke lederevner til at blive en del af vores team på Femern Bælt-projektet. Du vil arbejde med storproduktion, hvor vi dagligt laver mad til op mod 1700 personer.
Souschefen refererer til Catering Manager (C.M.) og vil i tæt samarbejde have ansvar for at lede og administrere alt køkkenpersonale, herunder teams for både kold og varm madlavning samt serviceteamet.
Ansvarsområder og opgaver sammen med øvrige souschefer
- Ledelse af køkkenpersonale, herunder planlægning af opgaver og arbejdsstillinger
- Sikre overholdelse af ARAMARKS standarder og fødevaresikkerhed efter gældende lovgivning
- Være aktiv i den daglige produktion og planlægning i det varme køkken sammen med faglært og ufaglærte medarbejdere, samt caterelever
- Ansvar for egenkontrol og rengøringsstandarder
- Opfølgning på svind, kassationer og vareforbrug i samarbejde med C.M.
- Deltage aktivt i uddannelse og udvikling af personale
- Medvirke til at sikre et godt arbejdsmiljø og en positiv omgangstone
- Varetage lagerstyring og sikre FIFO-principper overholdes
- Sørge for korrekt brug af personligt beskyttelsesudstyr (PPE)
- Modtage sygemeldinger og justere dagens plan i samarbejde med teamleder
- Sikre bestilling af varer og opdatering af E-smiley dagligt
- Ansvarlig for Toolbox Talks, som skal dokumenteres mindst 3 gange ugentligt
Arbejdstider: Er varierende med 10 timer pr vagt, primært fra kl. 10-20.00 og hver anden weekend
Kvalifikationer:
- Det er et krav at du er uddannet kok/gastronom og skal kunne fremvise dansk svendebrev
- Solid erfaring som souschef/køkkenchef i storproduktion - gerne erfaring med at bespise flere hundrede eller tusinde personer dagligt
- Erfaring med personaleledelse
- Kendskab til fødevaresikkerhed og egenkontrol
- God til at samarbejde, organisere og motivere personale
- Evne til at håndtere travle situationer med overblik og professionalisme
- Erfaring med lagerstyring og produktionsoptimering er en fordel
- Du taler engelsk, gerne andre sprog
Vi tilbyder:
- En spændende og udfordrende rolle i en dynamisk virksomhed
- Mulighed for at udvikle dine lederevner og blive en central del af køkkenets ledelsesteam
- En hverdag fyldt med variation og stort ansvar
- Gode kollegaer og et stærkt fagligt fællesskab
- God løn og pension, samt sundhedsforsikring
Er du klar til at tage næste skridt i din karriere som souschef med ledelsesansvar på et af Danmarks største projekter? Så send din ansøgning hurtigst muligt!
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Lolland Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Aramark, Strandholmsøvej, 4970 Rødby
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 30-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6116452