Hastighedsovertrædelser, biltyveri og brand: En weekend fuld af hændelser på de danske veje

Profilbillede
dato

I løbet af weekenden fandt der adskillige hændelser sted i Rødby. Her er en kort gennemgang af nogle af dem:

- På Vestmotorvejen ved Korsør blev en bilist fanget i at køre 138 km/t, hvor grænsen er 90 km/t. I alt 17 klip og bøder blev udstedt til dem, der overskred hastighedsgrænsen.

- En 42-årig mand fra Odense blev stoppet af politiet i Vordingborg, da han kørte i en stjålet bil og uden kørekort. Han blev anklaget for overtrædelse af færdselsloven og for biltyveri.

- En 76-årig mand fra Korsør forårsagede en brand i et skur ved at anvende en ukrudtsbrænder. Han blev sigtet i henhold til beredskabsloven.

- Der blev også rapporteret om hashhandel i Slagelse. En 41-årig mand blev sigtet for køb af hash, og en 21-årig mand blev anholdt og sigtet for narkosalg.

- En bilist kørte ind i en husmur på Stationsvej i Rødby og flygtede til fods. Bilen viste sig at være stjålet, og politiet lokaliserede senere en 22-årig mand, som blev anholdt og sigtet for biltyveri og kørsel uden kørekort.

- En cyklist blev skadet i en trafikulykke på Østre Ringvej i Næstved. Cyklisten kolliderede med en bil, der var ved at køre ud fra en parkeringsplads. Cyklisten blev bragt til sygehuset for behandling.

-Der blev også rapporteret om indbrud i private hjem i Nakskov, Næstved og Slagelse. Forskellige genstande blev stjålet, herunder spillemaskiner, værktøj og nøgler.

- Politiet udførte også hastigheds- og færdselskontroller i området. Bøder blev udstedt til trafikanter, der kørte for hurtigt eller brød færdselsreglerne. Der blev også stoppet berusede trafikanter, der blev sigtet for spiritus- eller narkokørsel. Dette er kun et udvalg af hændelserne i Rødby i weekenden.

Kilde: "Hastighedsovertrædelser, biltyveri og brand: En weekend fuld af hændelser på de danske veje"