Intern Materielkonsulent/Udlejer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en haj til udlejningsmateriel og passioneret omkring kundeservice? Til vores afdeling i Rødby søger vi en Intern Materielkonsulent – kunne det tænkes at være dig?

Du er serviceminded og kvalitetsbevidst og superstærk i at opbygge kunderelationer. Så tilbyder vi et job med en høj grad af frihed under ansvar og et selvstændigt arbejdsmiljø.

 

Lidt om jobbet

Du vil, blandt andet, skulle:

  • Udleje materiel
  • Disponere transport og bidrage til klargøring og vedligehold af materiel
  • Oprette kunder og følge op på igangværende lejekontrakter, herunder mersalg
  • Rådgive kunder i forbindelse med service og tekniske ydelser

 

Især i starten kan nogen rejseaktivitet forekomme.

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har maskinkendskab, erfaring inden for salg og ordrebehandling, gerne fra udlejningsbranchen. Du har øje for resultater og engagerer dig i dine kunder fra start til slut - De kender dig, og sammen opbygger i en tillidsfuld relation.

Du er vild med de store maskiner og vil arbejde sammen med os, fordi du elsker at være der for kunderne. Du taler og forstår dansk og kan begå dig på engelsk. Desuden er du god til tal, har gode IT-kundskaber til dagligt brug og gerne erfaring med udlejningssystemer.

 

Har du spørgsmål?

Er der noget, du ikke har fået svar på, så ring gerne til Branch Manager, Rental, Stella Hansen på telefon +45 4018 3387.

 

Ansøgning

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex. Vi behandler ansøgningerne løbende, og stillingen besættes, når vi har de rette kandidater. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Zeppelin Rental Danmark ApS er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel, lifte og pavilloner. Vores kundekreds spænder fra bygge- og anlægssektoren over industrien til offentlige og private virksomheder og institutioner. Vores mission er enkel: Kvalitetsprodukter, gennemtænkte løsninger og branchens bedste service skal bidrage til at skabe optimale processer og resultater for vores kunder. CP ApS blev grundlagt i 1986 og senere opkøbt af Zeppelin Rental Danmark ApS i 2023. Vi servicerer kunder i hele landet og er ca. 170 medarbejdere.

 

Du kan læse mere om os på www.zeppelin-rental.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Zeppelin Rental Danmark ApS, Finlandsvej, 4970 Rødby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030549

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet