Kok søges til Hages Spisehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hos Hages Badehotel leder vi efter en erfaren, ansvarsbevidst og pligtopfyldende kok som aldrig går på kompromis med kvalitet og god service som har lyst til at være medvirkende til opstarten af vores nye restaurant Hages Spisehus, som ligger i vores skønne Hages Badehotel.

Vi er et nyt hotel som har en skøn beliggenhed med stranden og havet i vores baghave. Vi er centralt placeret i forhold til den nye Femern-forbindelse samt Rødby færgen og nemt tilgængeligt fra motorvejen. Vi er nyåbnet i december 2022, og hotellet samt morgenmadsrestauranten har været i drift siden åbningen.

Hages Spisehus skal åbne primo juni 2023. I restauranten er der 150 pladser ude og inde i sommersæsonen. Vi er i fuld gang med at definere koncept, brand og kultur i restauranten, som skal være åbent hele året, hvor der tilbydes gastronomiske oplevelser – både for lokalmiljøet og for hotellets gæster.

Vores koncept strækker sig fra morgenmad, frokost, aften a la carte, selskaber, møder, konferencer og take away.
Vi arbejder med lokale råvarer og sætter en ære i at levere det bedste hver gang.

Stillingen er en fuldtidsstilling hvor arbejdstid på aften, weekend og helligdage forekommer.

Vi søger dig som er en kollega lidt udover det sædvanlige – som sætter en ære i godt samarbejde både internt og eksternt.
Derudover forstår du hvor vigtigt tilknytningen til lokalmiljøet er og vil være med til at sætte Rødby på landkortet over gastronomiske oplevelser.


Arbejdsopgaver:

  • Kører service og lave fantastisk mad til alle vores skønne gæster
  • Være medvirkende til videreudvikling af koncepter, menuer, opskrifter m.v.
  • Varebestilling og egenkontrol
  • Medansvarlig for koordinering af selskaber og udarbejdelse af menuer i forbindelse med arrangementer
     

Vi tilbyder:

  • Være medvirkende til at skabe det nye koncept omkring Hages Spisehus
  • Et udfordrende job hvor der er stor selvstændighed og medindflydelse på eget arbejde
  • Arbejde med lokale råvarer og medvirkende til videreudvikling af opskrifter
  • En lille arbejdsplads hvor vi har en uformel tone med hinanden og højt til loftet
  • Et arbejde hvor du er en central del af driften og vores gæsters oplevelser
  • Et arbejde i et udviklende miljø
  • Overenskomst, sundhedsordning, pension og personalefordele
     

Profil og egenskaber:

  • Du har det gode værtskab i centrum i alle aspekter af dit arbejde
  • Du er faglært kok eller har min. 3-5 års erfaring som kok
  • Du mødestabil og en teamplayer ud over det sædvanlige
  • Du er god til at holde overblikket i stresset situationer
  • Du fungerer godt med skiftende arbejdstider – herunder aften, weekend og helligdagsarbejde
  • Du er ambitiøs og sætter en ære i at levere det bedste hver gang
  • Du har et højt energiniveau, et smittende humør og trives i et travlt miljø hvor alle hjælper hinanden
  • Du forstår behersker dansk og engelsk i tale og i skrift på et avanceret niveau

 

Såfremt du ikke bor i lokalområdet, kan vi være behjælpelige med en evt. boligsituation.
 

Ansøgning:

Kan du se dig selv i ovenstående, så send en ansøgning samt CV allerede i dag.
Der bliver indkaldt til samtaler løbende.  Stillingen er til tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hages ApS, Hagesvej, 4970 Rødby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=2781&departmentId=18963&ProjectId=143597&MediaId=4626

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844163

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet