Lidl åbner sin første butik i Rødbyhavn

Butikschef Mathias Kruse Petersen står i spidsen for Lidls tredje butik på Lolland, når han torsdag den 18. april klokken 8 åbner dørene for Lidl Rødbyhavn på Færgevej 2. (Foto: Lidl Danmark)
dato

Torsdag d. 18. april får Rødbyhavn endelig sin første Lidl, når dagligvarekæden åbner sin tredje butik på Lolland. I front for butikken står butikschef Mathias Kruse Petersen, som er født og opvokset i havnebyen.

Lidl er parate med åbningsdatoen for sin tredje butik på Lolland: torsdag d. 18. april slår dagligvarekæden nemlig dørene op for sin første butik i Rødbyhavn.

Festlighederne starter om morgenen klokken 7.30, hvor de fremmødte kan nyde gratis smurte sandwichs og kaffe, inden butikschef Mathias Kruse Petersen og borgmester Holger Schou Rasmussen (A) klokken 8 klipper det røde bånd og lukker kunderne ind til den spritnye butik, hvor der vil være gode tilbud og smagsprøver på Lidls produkter.   

Kan man ikke vente med at se den nye butik, vil der være mulighed for at deltage i en naboaften onsdag d. 17. april fra kl. 17 til kl. 18, hvor indbyggerne i Rødbyhavn kan nyde et glas fra Lidls vinsortiment, imens de inspicerer butikken og beslutter sig for, hvad der skal i kurven dagen efter.

Bysbarn vender hjem
I Lidls nyeste butik vil kunderne møde et personale bestående af erfarne folk udvalgt fra lokalområdet og fra andre Lidl-butikker. I front for dem står Mathias Kruse Petersen, der er født og opvokset i Rødbyhavn. Som 15-årig startede han som ungarbejder i Lidl Nykøbimng Falster og er efterfølgende steget i graderne, først i Lidl og senere hos to af kædens konkurrenter, før den snart 28-årige butikschef vendte hjem.

Der er stor glæde at spore i stemmen hos den erfarne købmand, da han omtaler den kommende butiksåbning:

“Det bliver supersjovt og spændende at få lov til at åbne og drive butikken i min hjemby. Vi har samlet et stærkt og dygtigt team, hvoraf mange allerede er kendte butiksfolk fra området, og som alle ser frem til at komme i gang,” siger Mathias Kruse Petersen.

Central placering i byen
Med sin placering helt centralt i byen på Færgevej 2 tæt ved Lalandia og ved sidste afkørsel på E47 før færgelejet, har Lidl fået en drømmeadresse, fortæller udvikling – og ejendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen:

“Det er et stort ønske, vi nu har fået opfyldt med butikken i Rødbyhavn. På Færgevej vil kunderne opleve en lys og rummelig butik på byens bedste placering, og vi har store forventninger til Mathias og hans team. Vi er sikre på, at butikken vil blive flittigt besøgt af både de lokale samt turister og gennemrejsende,” fortæller Mads T. Nielsen.

De forventninger passer Mathias Kruse Petersen godt:

“Der er ingen tvivl om, at det har stor betydning for byen at få endnu en dagligvarebutik at handle i, og jeg håber, at vi med den nye Lidl får sat skub i mere lokal handel. Vi vil i hvert fald gøre vores for at skabe den bedste indkøbsoplevelse med god atmosfære i butikken, høj kvalitet, altid fyldte hylder og kundeservice i øjenhøjde,” siger han og tilføjer:

“Så kom ned til naboaftenen og på åbningsdagen, se vores lækre butik og hils på mig og mine kolleger. Vi glæder os helt vildt til at komme i gang.”

Hvis du gerne vil møde Mathias Kruse Petersen, hans team og ikke mindst tjekke den nyeste Lidl-butik ud, så finder du den på Færgevej 2, 4970 Rødbyhavn. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30.

Kilde: Lidl Danmark
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.