Arrangementet i Rødbyhavn Kirke starter kl. 17.30 med en fællessang, efterfulgt af en tekstlæsning og bøn ved præsten. Dette skaber en stemningsfuld start på en aften, der kombinerer åndelig fordybelse med gastronomisk forkælelse.
En kulinarisk oplevelseEfter den indledende ceremoni i kirkerummet, fortsætter aftenen i menighedslokalet, hvor kok Pernille Vejrum har sammensat en udsøgt tre-retters menu. Aftenens menu starter med en jordskokkesuppe serveret med pocheret æg, æbler, croutoner og persilleolie.
Hovedretten består af braiseret oksespidsbryst på kartoffelpuré, akkompagneret af syltet selleri, peberrodssauce, karse og friskrevet peberrod. Til dessert kan gæsterne nyde Pære Belle Helene, som er pære pocheret i CRYO pæreisvin fra Østergaard Vinmageri i Stokkemarke, serveret med chokoladesauce, ristede hasselnødder og vaniljeis.
Musikalsk underholdningAftenen byder også på musikalske indslag, hvor udvalgte musikstykker vil blive spillet på kirkens flygel. Denne kombination af musik og mad i de smukke omgivelser i Rødbyhavn Kirke skaber en helt særlig atmosfære.
Alle er velkomne til at deltage i denne unikke oplevelse, hvor der er mulighed for at finde både ro og inspiration i en travl hverdag.
Praktisk Information
Dato: Mandag den 25. november 2024
Tid: Kl. 17.30
Sted: Rødbyhavn Kirke, Havnegade 99B, Rødbyhavn, 4970 Rødby
Entré: 99 kr
Arrangør: Rødbyhavn Kirke og Food Organisation of Denmark
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her