Pædagogisk leder med stedfortræderfunktion søges til engageret skoleledelse team

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde på en skole med en god atmosfære? Og vil du gerne være en del af en arbejdsplads, hvor gensidig respekt og trivsel er overskriften for det gode samarbejde? Så er den her stilling måske noget for dig!

Rødby Skole søger en pædagogisk leder med stedfortræderfunktion - dette til ansættelse pr. 1. august 2024. 

Om jobbet

Vi søger en leder, der skal indgå i en nyoprettet stilling og dermed blive en del af skolens eksisterende ledelsesteam, der i dag består af en skoleleder samt en SFO- og indskolingsleder. 

Som pædagogisk leder skal du være med til at implementere og sætte retning for skolens værdier og pædagogiske indsatser. En stor del af dit arbejde vil foregå i læringsmiljøerne og i skolens forskellige teams og udvalg herunder bl.a. klasseteams, fagudvalg, MED-udvalg og PLC. Du vil som en del af skolens ledelsesteam også indgå i arbejdet med skolens strategiske udvikling. Som pædagogisk leder vil du endvidere få direkte personaleansvar, hvor du skal understøtte den enkelte medarbejders udvikling og kompetencer. 

Vi søger en leder med stærke relationskompetencer og en tydelig lederprofil. Som ansøger er du optaget af at understøtte og udvikle medarbejdernes fleksible og dynamiske mindset, således at fundamentet for et godt teamsamarbejde vedligeholdes.

Rødby Skole har 350 elever fordelt på to spor fra 0.-9. årgang med 57 medarbejdere ansat. Rødby Skole kombinerer udsyn og visioner med lokal forankring og engagement. Vores mål er at skabe en skole, hvor alle elever trives og bliver så dygtige, som de kan. For at det skal lykkes, har vi fokus på stærke læringsfællesskaber, en åben skole og god trivsel for både elever og ansatte. Opkvalificering af kompetencer og teamsamarbejde er en naturlig del af arbejdslivet hos os.

Mere end en arbejdsplads

Som leder på Rødby Skole bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor muligheden for at være med- og meningsskabende på udviklende initiativer er stor. Du bliver en del af et ledelsesteam, der er præget af høj professionel kapital. Vi lægger vægt på at se skolens fritidsdel og undervisningsdel i en sammenhæng og dermed skabe en god hverdag for alle børn og unge. Denne understøttes igennem et godt og vedholdende forældresamarbejde. 

På Rødby Skole er vi fortsat optaget af at skabe gode miljøer for både elever og medarbejdere herunder læringsmiljøer og fysiske rammer. Du bliver leder for en gruppe medarbejdere, der gennem et par år har arbejdet med professionel kapital, og som derfor er vant til at træffe beslutninger. Som en del af den sociale kapital har medarbejderne oprettet en personaleforening.

Vi forventer, at du som ansøger:
  • Er læreruddannet og enten har eller på sigt er villig til at påbegynde en lederuddannelse
  • Er fleksibel, ansvarsbevidst og en aktiv aktør i et forpligtende teamsamarbejde
  • Har viden om en inkluderende pædagogik og er optaget af didaktik og læringssyn
  • Kan prioritere og navigere i en travl hverdag med uforudsigelige og spændende udfordringer
  • Er lyttende og anerkendende i din kommunikation og tilgang til elever, forældre, medarbejdere, ledelse samt øvrige samarbejdspartnere
Ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er onsdag den 5. juni 2024. 

Samtalerne forventes afholdt i uge 24.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet børne- og straffeattest på den person, der tilbydes stillingen.

Kandidater der går videre til 2. samtale, vil skulle gennemføre en personprofilanalyse. 

Få mere information om stillingen og/eller aftal tid til besøg på skolen ved at kontakte skoleleder Ole Frederiksen på tlf. 22 53 10 35.

Vi glæder os til at høre fra dig 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c5d4b7f1)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lolland Kommune - Rødby Skole, Byskolevej, 4970 Rødby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053135

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet