Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Rødby - tirsdag den 20. april

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Rødby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: Blottede sig tre gange på en dag.

En 54-årig mand fra Næstved blev mandag sigtet ikke mindre end tre gange for blufærdighedskrænkelse.

Første gang blev han sigtet ved middagstid uden for Kvickly i Næstved Midtby, efter han havde blottet sig for flere forbipasserende.  

Ved 17-tiden anmeldte en husejer i Fodby uden for Næstved, at den 54-årige nu stod og blottede sig og tissede i hans have. Politiets patrulje kontaktede den 54-årige og sigtede ham igen for blufærdighedskrænkelse.

Tredje gang var blot en halv time senere – igen i Fodby – anmeldte beboere i samme ejendom, at den 54-årige blottede sig.

Manden virkede psykisk ustabil og påvirket, og politiet valgte derfor at anholde ham og lade ham overnatte i detentionen. Manden blev løsladt til morgen.

 

KARREBÆKSMINDE: Beruset mand

En anmelder fortalte ved tre-tiden mandag eftermiddag at han havde forhindret en meget beruset mand i at køre fra en adresse i Karrebæksminde. Anmelderen fortalte at mandens bil var parkeret i vejkanten og stod og tissede i det fri.

Da patruljen ankom, afviste den 66-årige at han ville køre i bilen. Han er uden fast bopæl og sover i sin bil. Bilen er uden forsikring og nummerpladerne blev derfor klippet.

 

SLAGELSE: Kørte mod trafikken på motorvejen

En 33-årig mand blev mandag eftermiddag sigtet for at køre mod færdselsretningen på Vestmotorvejen ved Slagelse. Manden var vendt om og kørt tilbage op af afkørselsrampen igen – og det må man ikke.

 

RØDBY: Trussel efter vej-konfrontation

En 29-årig mand fra Rødby er sigtet for at have truet en 31-årig mand på livet. Truslen er kulminationen på en månedlang konflikt mellem de to mænd. Ifølge den 31-årige anmelder skyldes konflikten en mindre konfrontation mellem de to i trafikken for en måneds tid siden – og siden er der blandt andet udøvet hærværk mod den 31-åriges bil. Den 29-årige mand blev anholdt og taget med på stationen 

 

NYKØBING: 24-årig sigtet for trusler

En 24-årig mand fra Nykøbing blev tirsdag klokken 2.35 anholdt. Han er sigtet for at forsøge at true en 20-årig mand til at trække en tidligere anmeldelse til politiet tilbage, og han truede med at lade det gå ud over den 20-åriges familie. De stridende parter havde tilfældigt mødtes tidligere mandag aften på Cementen, hvor den 20-årige sammen med en 21-årig kvinde blev truet, og for at understrege alvoren blev de prikket i maven med en hammer. De flygtede fra stedet og tilkaldte politiet, som senere kunne anholde den 24-årige på hans bopæl. Det overvejes i øjeblikket, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Præstø Gernersvej, Bårse Hus Lørdag klokken 9.00 – mandag klokken 11.20 En spotlampe, et klædeskab, en støvsuger, en hækkeklipper, seks klapstole og tre klapborde
Øster-Ulslev Krumsøvej Hus Mandag klokken 9.45-10.15 En mobiltelefon og kontanter
Øster-Ulslev Næsvej Hus Mandag klokken 8.20-13.15 Smykker
Øster-Ulslev Øllebøllevej Landejendom Mandag klokken 6.00-13.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Sorø Skælskørvej Mandag klokken 9.23-13.30 ATK 144 13 50 km/t 81 km/t To klip og en betinget frakendelse
Sorø Slagelsevej Mandag klokken 7.33-9.02 ATK 278 - - - -
Sorø Vestmotorvejen Mandag klokken 12.59-19.17 ATK 6673 41 130 km/t 182 km/t En betinget frakendelse

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Sandved Langgade Mandag klokken 17.30-18.00 Bestilt færdselskontrol: En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Slagelse Sorøvej Mandag klokken 19.00-19.35 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen og to for at køre alt for hurtigt. Den ene havde så meget fart på, at det giver en betinget frakendelse, mens den anden står til et klip i kørekortet

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler