Menneskesmugling afsløret ved buskontrol & Narkokørsel i indrejsefeltet

Profilbillede
dato

Menneskesmugling i Rødbyhavn: To personer anholdt
Under en indrejsekontrol af en bus fra Tyskland, stødte politiets udlændingekontrolafdeling på en 13-årig udenlandsk pige i selskab med en 25-årig udenlandsk kvinde kl. 13.30.

Deres billet indikerede, at de rejste sammen med en 61-årig udenlandsk mand, men pigen præsenterede et pas, der tilhørte en anden person. Dette resulterede i anholdelsen og sigtelsen af den 25-årige kvinde og den 61-årige mand for menneskesmugling.

Den 61-årige mand havde desuden et indrejseforbud til Danmark, hvilket han også blev sigtet for at overtræde. Dette forbud er gældende indtil 2027. De anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør på fredag.

Narkokørsel i Rødby: 36-årig mand anholdt
Torsdag kl. 19.00 blev en 36-årig udenlandsk mand anholdt i indrejsefeltet i Rødby. Han blev sigtet for narkokørsel, da han var i besiddelse af en ulovlig kniv, to pilleglas med anabolske steroider, 1,1 gram skunk og 1 gram amfetamin.

Yderligere 0,2 gram amfetamin blev fundet i hans bil. Manden blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven, loven om forbud mod visse dopingmidler og loven om euforiserende stoffer.

Kilde: "Menneskesmugling afsløret ved buskontrol: To anholdt" "Narkokørsel i indrejsefeltet: Udenlandsk mand anholdt med ulovlige stoffer og kniv"