Nyt fra Rødby i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Rødby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: To havde hash

Efter et tip var politiet tirsdag formiddag på besøg i en lejlighed i Næstved. Tippet gik ud på, at der skulle være ulovlige stoffer på stedet, og det viste sig da også at holde stik. En 33-årig mand havde 27,6 gram hash, mens en 31-årig mand, der også var i lejligheden, havde 31,2 gram hash. De ulovlige stoffer blev konfiskeret, og de to mænd blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

GEDSER: Ville ikke forlade Scandlinesområde

En udenlandsk mand var tirsdag eftermiddag ved udrejsefeltet i Gedser, hvor han sørgede for noget uro og gik ude på kørebanen. Politiets udlændingekontrolafdeling gav ham et påbud om at forlade området, men det rettede han sig ikke. Derfor blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik en bøde på 1.000 kroner.

 

NYKØBING: Flere sigtelser efter færdselsloven

Politiets færdselssektion var tirsdag mellem klokken 17.30 og 20.35 på Engboulevarden ved Cementen. Her blev 14 køretøjer standset og kontrolleret, og det kastede to sigtelser for at bruge håndholdt mobil under kørslen af sig, to blev sigtet for ulovlig overhaling, og ud over en bøde giver det et klip i kørekortet. Tre bilister blev målt til at køre for hurtigt, og de får henholdsvis to klip og en betinget frakendelse. Den ene af dem havde kun haft kørekort i kort tid, og det resulterede derfor i et kørselsforbud.

 

NÆSTVED: Stjal cykel

Politiet fik tirsdag klokken 17.44 en anmeldelse om, at en mand havde nappet to cykler fra en indkørsel på Helgenæsvej i Næstved og smidt dem ind i en varebil. Cyklernes ejermand råbte efter manden, og det fik ham modstræbende til at stille cyklerne retur, men han kørte herefter fra stedet. På baggrund af vidneudsagn fandt politiet lidt senere frem til en 44-årig udenlandsk mand, som blev anholdt i Haslev klokken 19.45 og sigtet for tyveriet. Han blev afhørt på politistationen i Næstved, inden han blev løsladt igen klokken 23.13.

 

NÆSTVED: Hash gjort klar til salg

I forbindelse med en almindelig patruljering traf et par betjente i går klokken 22.43 en 42-årig mand fra Næstved, som befandt sig i et parkeringshus på Grønvej i Næstved. Det viste sig, at han havde lommerne fyldt med hashkugler, der var gjort klar til at kunne sælges. Derfor blev han sigtet for salg af narko.

 

NAKSKOV: Eftersøgt blev anholdt

En politipatrulje stødte tidligt i morges klokken 5.00 på en 30-årig mand fra Kalundborg, da han kom gående ad Nygade i Nakskov. En nærmere undersøgelse viste, at han var eftersøgt i en anden politikreds, og derfor blev han anholdt. Ved visiteringen fandt betjentene noget amfetamin på ham, og han blev derfor sigter efter lov om euforiserende stoffer.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Næstved Enebærvænget Tirsdag kl. 18.08 Vides endnu ikke

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Dianalund Holbergsvej Tirsdag kl. 5.20 – 11.15 ATK 345 16 50 km/t 65 km/t -
Haslev Karisevej Tirsdag kl. 9.24 – 13.24 ATK 281 6 70 km/t 93 km/t -
Næstved Østre Ringvej Tirsdag kl. 14.13 – 17.13 ATK 1841 19 60 km/t 77 km/t -
Præstø Næstvedvej Tirsdag kl. 18.10 – 20.10 ATK – bestilt færdselskontrol 283 5 50 km/t 75 km/t 2 klip
Sorø Vestmotorvejen Tirsdag kl. 10.16 – 14.00 ATK 4024 24 130 km/t 168 km/t En betinget frakendelse

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Nykøbing F. Engboulevarden Tirsdag kl. 17.30 – 20.35 14 køretøjer blev standset og kontrolleret. Af dem var der to som blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens de kørte, to blev sigtet for ulovlige overhalinger (klip), og tre blev sigtet for at køre for hurtigt – en står til en betinget frakendelse af kørekortet (som blev til et kørselsforbud fordi føreren var ny bilist), mens de to andre skal regne med et klip i kørekortet.
Slagelse Sorøvej Onsdag kl. 0.40 – 1.35 Tre køretøjer blev standset , men alle havde tingene i orden.

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Ruds-Vedby Kalundborgvej Tirsdag kl. 16.40 52-årig mand fra Ruds-Vedby Spirituskørsel
Rødby Færgestationsvej Tirsdag kl. 6.45 46-årig mand med ukendt adresse Kørsel i påvirket tilstand
Slagelse Slotsalleen Tirsdag kl. 20.30 24-årig kvinde fra Korsør Kørsel i påvirket tilstand. Kvinden havde 15,8 gram amfetamin på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Kvinden gav først forkerte oplysninger om sin identitet, og hun blev derfor også sigtet for falsk anklage

 

 

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi