Pædagogisk personale til Kofoedsminde, Rødbyhavn

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at udvikle og hjælpe mennesker, der er særligt udfordret? Så er du måske den vi søger…

Vi har ledige stillinger og har brug for dig, som har lyst til at indgå i det vigtige pædagogiske arbejde omkring vores beboere på Kofoedsminde

Grundelementerne for vores pædagogiske praksis, er ”Fælles Praksis” og værdierne ”Det står vi for”, som er Kofoedsmindes grundlag for det individuelle arbejde, vi gør for vores beboere og sammen med vores beboere. Der arbejdes med løbende opfølgning, regelmæssige statusmøder og aktiviteter på afdelingernes personalemøder og temadage.

Som medarbejder på Kofoedsminde skal du være i stand til at handle professionelt og forsøge, gennem pædagogiske tilgange, som fx low arousal, at deeskalere potentielt farlige eller uhensigtsmæssige situationer. Det kræver stor rummelighed og fagligt fokus ikke at lade sig påvirke personligt, når en beboer bliver ked af det, frustreret eller udadreagerende.

På Kofoedsminde værdsætter vi at skabe et værdifuldt liv for vores beboere og dette gøres ved at arbejde med individbaseret fokus på livskvalitet. Det er derfor væsentligt, at du kan se potentialer og muligheder hos vores beboere uanset hvor mange udfordringer de har. På den måde kan vi øge livskvaliteten samt forsøge at hjælpe vores beboere med at ændre et eventuelt negativt selvbillede til et mere positivt og værdifuldt selvbillede.

Kofoedsminde er en landsdækkende sikret døgninstitution for voksne udviklingshæmmede, som er domsanbragt. Kofoedsminde har 15 sikrede afdelinger, 1 åben afdeling samt et beskæftigelses- og aktivitetstilbud beliggende i Rødbyhavn. Derudover har Kofoedsminde 2 sikrede afdelinger samt et beskæftigelses- og aktivitetstilbud beliggende på Rødvig Stevns.

Læs mere:

Stillingerne er faste stillinger på gennemsnitlig 37 timer pr. uge og løn- ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Da Kofoedsminde er en sikret institution, gives der sikringstillæg jf. overenskomsten.

Stillingerne er tilknyttet vores døgnafdelinger med arbejdstider fordelt i kombineret dag- og aftenvagter efter faste vagtplaner, der indebærer arbejde hver anden weekend.

Vi har særlig interesse i ansøgere, der er socialfagligt uddannet, fx pædagog, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, pædagogisk assistent eller socialrådgiver med pædagogisk erfaring.

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du har lyst til at være en del af vores spændende arbejdsplads. Send din ansøgning ved at trykke på søg jobbet nedenfor, hvor du beskriver, hvordan du forestiller dig, du kan bruge din viden og erfaring på Kofoedsminde, og vi vil glæde os til at modtage den.

Der afholdes ansættelsessamtaler mandag, onsdag og torsdag i uge 12.

Om Kofoedsminde
Kofoedsminde har eksisteret siden 1983 og er den eneste sikrede landsdækkende specialinstitution for voksne domsanbragte psykisk udviklingshæmmede i Danmark. Gennem årene har organisationen opbygget en betydelig og unik faglig ekspertise, som dagligt udfordres og udvikles. Her er fokus på at udvikle løsninger for den enkelte beboers behov. Kofoedsminde løser opgaver på sikrede og åbne afdelinger samt i sikrede og åbne særforanstaltninger.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994793

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet