Nyt fra Rødby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Rødby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NYKØBING: Væltet motorcykel med falsk nummerplade

Lørdag undersøgte politiet et færdselsuheld, der skete på Brovejen omkring klokken 16.00. En motorcyklist havde mistet herredømmet over sit køretøj og væltede. Det var en 37-årig mand fra Dalmose, og da han førerret var administrativt inddraget, blev han sigtet for kørsel uden førerret. Den nummerplade, der sad på mc'en, hørte til en anden, og han blev derfor også sigtet for at køre på en uindregistreret motorcykel uden forsikring. Det har efterfølgende vist sig, at den monterede nummerplade var pivfalsk, og tirsdag blev den 37-årige derfor sigtet for dokumentfalsk.

 

LUNDBY: Hus nedbrændte

Politi og brandvæsen fik tirsdag klokken 6.54 en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i en landejendom på Bankevejen i Lundby. Hovedhuset var overtændt og nedbrændte, og en 51-årig mand blev undersøgt for røgforgiftning. Det er endnu uafklaret, hvordan ilden er opstået, men det skal politiets teknikere nu fastlægge.

 

SORØ: Brand i lejlighed blev hurtigt slukket

Tirsdag klokken 12.06 rykkede brandvæsenet og politi ud til en lejlighed i Saxogade, da der kom kraftig, sort røg fra et vindue. Der var ild i en sofa, og ilden blev hurtigt slukket, men lejlighed blev sodskadet. Ingen kom til skade ved branden, som nu skal undersøges nærmere.

 

SLAGELSE: Sigtet efter brug af ukrudtsbrænder

Tirsdag eftermiddag var der endnu et tilfælde af brand, som er opstået på grund af brugen af en ukrudtsbrænder. Det skete på Næsbyvej i Slagelse, hvor en 78-årig mand havde brugt en ukrudtsbrænder omkring et skur, så der gik ild i bygningen, der blev sodskadet. Brandvæsenet var på stedet, og ilden blev slukket, mens ambulancereddere tilså beboerne på stedet. Den 78-årige blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

På brandfare.dk finder du oplysninger om brandfare i naturen i Danmark, og der er mulighed for at tjekke brandfareindekset.

 

SKÆLSKØR: Flåede visker af parkeret bil

En 63-årig mand fik på den kedelige måde afløb for sine aggressioner, da han tirsdag eftermiddag flåede bagrudeviskeren af en bil, der var parkeret på Ribsvej i Skælskør. Der var gået en højlydt meningsudveksling med forbipasserende om støj og hunde forud, og da den 63-årige fortsatte med at lade sin vrede gå ud over en bil på stedet, så blev politiet tilkaldt. Betjentene fik fat i den 63-årige og udstyrede ham med en sigtelse for hærværk og en kraftig formaning om at opføre sig ordentligt.

 

SLAGELSE: Slagsbror stjal vandmelon

I går eftermiddags kom en mand – der tilsyneladende nærmest ledte efter ballade - ind på en café på Frederiksgade i Slagelse, hvor han forsøgte at komme i slagsmål med en anden mand på stedet. Da det ikke lykkedes, gik han i stedet over til et nærliggende supermarked, hvor han smadrede en vandmelon og stjal nogle avokadoer. Politiet blev tilkaldt, og det lykkedes for patruljen at finde frem til manden, der viste sig at være 42 år og med ukendt adresse. Han blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen, for butikstyveri og efter våbenloven, da betjentene fandt et hjemmelavet slagvåben på ham.    

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Faxe Østervej Tirsdag klokken 13.00-21.45 Ikke gjort op om der er stjålet noget
Hyllinge Søndergade Tirsdag midnat – klokken 14.39 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Østre Ringvej Lørdag klokken 14.00 – tirsdag klokken 10.15 Kaffe og 14 pakker kage

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Bråbyvej Tirsdag klokken 5.51-11.10 ATK 431 56 50 km/t 81 km/t Otte klip
Rødby Færgevej Tirsdag klokken 14.46-16.05 ATK – bestilt færdselskontol 90 2 40 km/t 51 km/t -
Rødby Havnevej Tirsdag klokken 16.57-19.10 ATK – bestilt færdselskontrol 7 2 50 km/t 73 km/t -

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

Der er ikke standset nogen påvirkede trafikanter i det forgangne døgn.

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi